ATOPSAMT2 | Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FireNova Öneriler Sürüsü

4 posters

FireNova Öneriler Sürüsü Empty FireNova Öneriler Sürüsü

Mesaj tarafından Misafir C.tesi Tem. 10, 2010 8:13 pm

Evet arkadaşlar adminimiz sağolsun bir öneriler bölümü açtı bende biraz öneri paylaşacağım bunların uygun olanlarını yaparsanız daha yeni olan bu özelin daha iyi yerlere ulaşabileceğini düşünüyorum Smile
Madde madde başlıyorum.

• 1-Markette +4 taşlar satılıyor ve bunlar Epic Bey de +5 e basılıyor ve epic ne para istiyor ne de yakma şansı var yani markette +5 yerine +4 taş satmak sadece bize eziyet lol!
    2-Metinlerden 65 silahlarına kadar silah düştüğünü biliyorum 66 zırhı ve +70 silahı düşüyor mu bilmiyorum ama metinler bu özelde çok anlamsız hem taş lazım değil hem gözlem bandı dolayısıyla metinlere bir anlam katmak için 66 zırhlarının ve +70 silahlarının düşme şansı varsa artırılması yoksada eklenmesi güzel olur diye düşünüyorum en azından kuleden sürekli atan oyuncular için azrailden başka bir amaç çıkar Smile
    3-Oyna bir yüzük eklenmeli bununla hayalet orman+kızıl orman+devler diyar 1. 2.köy ve ışınlayıcıda olan diğer yerlere ışınlanılmalı bu yolumuzu kısaltır
    4-Karakterlere bir skill çakılınca hemen çıkılamayan bir yere giriyor ve bazen karakter atıncada kurtulmuyor geri dönüş yoksa bir kişi ordan asla çıkamaz mesela ben Kule gardiyanının arkasında kalmıştım çıkılmıyordu kulenin içinde gibiydim geri dönüşüm olmasa kalcaktım pale
    5-İtemler nasıl olsa +9 a kadar basmak beleş ve yanma şansı yok demem o ki itemler yere +9 düşsün ve NPC lerdekilerde +9 satılsın +9 a basana kadar harcadığımız zamandan tasarruf etmiş oluruz.Eğer olmayacak bir şeyse en azından +0 dan +9 a tek tıkta basma eklenebilir Wink
    6-Kulede mühür açmayan oyuncular banlanıyor mu bilmiyorum ama banlanmıyorsa banlansın adamı çileden çıkarıyorlar açmıycam açmıycam diyerek.
    7-Serverın ismi ''My Server'' bence daha güzel bir isim olmalı daha çekici falan TR deki server isimleri gibi tarih vs. olabilir o sizin fikrinize kalmış bir şey ama ''My Server'' olmasın.
    8-Oyuna girildiğinde ilk çıkan giriş ekranının arkaplan resmine sanırım serverın kurucusu kendi resmini koymuş lol!
    Bunun yerine oyun içinden resimler konabilir diye düşünüyorum Örneğin 48 zırhlı 55 çift el silahlı bir savaşçı yanında küçük emrah gibi bir şamanın kafası lol! orasıda sizin bileceğiniz iş bütün bay-bayan çarları yanyana dizip 48 zırhı ve 75 silahı veripte çekebilirsiniz Laughing
    9-Kraliyet zırhı oyna eklenebilir ancak bildiğim diğer özellerin çoğunda bu TL ile satılır tamam TL ile satın ona bir şey diyemem ama azda olsa düşme şansıda olsun parasız oynayanlar için Smile
    10-Saç stilleri NPC sinde bütün karakterlerde karakter korumalı saç yok mesela ninjanın yoktu 2.bir saç stili NPC si eklenip orada olmayanlar eklenebilir.
    11-Her mobdan yabani uşak ve örümcek küreleri düşme şansı olsun bence çünkü uşakta zaten hiç kasılmıyoruz örümceklerede ben girmedim valla oyna girer girmez ö.zindana gittiğim için küresiz kalıyoruz sonra yüzlerce M den satıyorlar onuda zaten 1 kere gördüm küre bulmak imkansız gibi ve küresiz azrail kesmekte benim gibi bir zihinsel için epey zor hp yüklemesinden dolayı mecbur arkadaşlarla çıkıyoruz Smile
    12-Burası özel olduğu için buda olabilir bence okçu değilim ancak ben TR de de bir çok kez dile getirdim bunu onlar yapmadı burda yapılabilir belki özel bir ok olsun sınırsız olsun hiç bitmesin benim öyle yüksek lvl bir okçum yok ancak okun kasarken bitmesine sinir oluyordum lol!
    13-Orjinal M2 de duymuştum yıllardır M2 de şaman bugını düzeltmiyorlarmış valla siz düzeltebilirseniz TR den iyi olacaksınız ben tam olarak bilmiyorum ne olduğunu ama ejderha gücü skillerinden birinde galiba bug varmış az vuruyormuş tam bilmiyorum şaman arkadaşlar yakınıyordu Wink
    14-Oyna yeni barlar eklenmesi gerekiyor bunlar 10m,50m,100m,250m,500m,1t olabilir çünkü ticarete en fazla 10m konuluyor ve marketede 1t den en fazla konuluyor ancak takas+para dersek işte olmaz çünkü eb fazla 10m konuluyor ticarete bunun için bu bahsettiğim yeni barlardan eklenmeli ve barlara hiç bakmadım bilmiyorum ama aldığımız fiyata satarsak güzel olur yoksa yine kaybımız olacak Smile
    15-Bazı özellerin 120 lvl olduğunu duydum bunu tam bilmiyorum ama varsa eklenebilir Smile .
    16-Valla bu mümkün mü bilmiyorum zor bir şeyde olabilir ama oyna birden fazla kule eklenirse daha iyi olur çünkü herkes kuleye çıkıyor biz mecbur tatlı dille ikna olmayanları kesmek zorunda kalıyoruz sonra ''Kötü adam'' oluyoruz ama ne yapalım güçlü olan çıkıyor:) Sonra onları kesmeyince biz onlar azraile kadar çıkıyor herkes azraile dalıncada boş çıkıyor elimiz boş geri dönüyoruz herkes her an kule istiyor.
    17-Kule çok atıyor gerçekten özellikle 7.katta ve 7.kata nazaran epey az olsada mühürdede 2-3 atmışlığı vardır beni bunun nedeni bizle alakalı değil onu kesin biliyorum zaten dc yesek kuleden aşağı atıp gardiyanın yanına ışınlamaz oyundan çıkardı onlara bir şey demiyorum bizden kaynaklı olanlara ancak oyundan kaynaklı olanlar düzelirse çoook iyi olur gerçekten her gün en az 5-6 kez kule yapıyorum ancak şu ana dek 2 kere azraili görebildim 1 inde boş çıktı diğerindede arkadaşa bıraktık azraili sonuç kin ama ben 89 lvlım itemsiz kaldım resmen lol!
    18-7.katta bende o kadar kasmıyor(pc visyatken kasıyordu xp ye geçirince boş ram arttı heralde ondan daha az kasıyor) ama arkadaşlarınki baya kasıyor bizim şaman pc öldü diyordu kimseye buff basamıyordu:lol!:
    Demem o ki lagın sebebi aşırı mob çıkması ben slotların sırf azaltılmasını önermiyorum çünkü belki bazıları o katta takılırda bize açılır kule diye bekliyoruz.Slotlar azaltılsın ama mesela orda 5 mob 10 vuruyorsa 1 mob olsun 10 vursun böylelikle ekranda daha az nesne gözükmüş olur ve lag mucizevi şekilde azalır zorlukta değişmemiş olur.Birçok kişi buna slotlar azaltılsın güçlendirilmesin der ama ben demiyorum kardeşim zihinselin kuledeki gücü bu işte ben slotları ne kadar çeksemde tekrar çıkıyor ve metin kesenleri kesiyor ben slotların hepsini toplayıp metne dalıyorum ancak öyle geçiyoruz o katılol! bu yüzden zihinsel biri olmadan azrail yapana helal olsun:) 7.kat değil ama diğer katlar zorlaştırılabilir ona karşı değilim:lol!:

Evet epey yazdım aklıma gelirse dahada yazarım bunların tabi hepsi yapılamaz ben sizin işlerden pek anlamam mümkün olanı vardır olmayanı vardır mümkün olanlar değerlendirilip uygun görülürse yapılmasının özelimizi daha iyi yerlere taşıyacağına inanıyorum Wink

Bu arada ben özel demeyi tercih ediyorum private ve pvp isimleride aynı anlamda kullanılır yani özel derken neyi kastettiğimi yanlış anlamayım Smile

Bu özel iyi yerlere gelebilir şu an pazarlarda falan ticaret yapacak pek kişi yok ancak adını duyurabilirse güzel mutlu mesut oynarız çok kişiyede gerek yok zaten ama az kişide olmasın tabi ben şu ana kadar hiç pazardan item almadım mesela lol!

Misafir
Misafir

FireNova Öneriler Sürüsü Empty Geri: FireNova Öneriler Sürüsü

Mesaj tarafından Misafir C.tesi Tem. 10, 2010 10:44 pm

Eklemeler:

19-Kuleden atarsa veya dc yersek kulede çar 1-2 dk kulede kalsın eğer girmezsek o süre içinde o zaman aşaği atsın girersekte kaldığımız yerden devam edelim.
20-Lonca savaşlarında insanla bazı yöntemlerle loncalarının sıralamasını yükseltiyorlar buna bir çözüm getirilmeli.Bilmeyenlerde öğrenmesin diye buraya yazmadım ama bilmiyorsanız eğer ö.m den söyleyebılirim Smile .

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir C.tesi Tem. 10, 2010 11:59 pm

Ekleme:

21-Ticket bölümünde birde metin kutusu eklenebilir mesaj yazabileceğimiz.Bug bölümünde bizde buglı item falan mı var yoksa çar mı bugda kaldı mesela onu yazarız falan

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Paz Tem. 11, 2010 12:58 pm

GüzeL Eline Saglık

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından YaR Paz Tem. 11, 2010 8:48 pm

Very Happy:D Tahminimce birkaçı değerlendirmede gibi bir cevap bekliyordum Very Happy:D
YaR
YaR
Mod-Adayı
Mod-Adayı

Level : 131
Rep puanı : 0

Mesaj tarafından Misafir Paz Tem. 11, 2010 8:55 pm

Olsun yapılsalar güzel olur lol!
Karşı çıktığınız öneri varsa söyleyin Razz

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından IronHazze Ptsi Tem. 12, 2010 4:57 am

22-Bence Fll 7/24 online veya cok online olan 1 kisi bulun ve dandik çar acıp sura acip büyülü silah olup büyü atmalarini önlesinler atiyolar büyüyü havakilici sönüo koruma sönüo bunu yapan insanlara gicik oluorm bide sadece öqlen deil sabah 6 da yapmaya basliolar :@

IronHazze
Yarı-Professional
Yarı-Professional

Level : 45

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Tem. 12, 2010 10:54 am

Büylü silahın zevki o lol!
Eğer o skill giderse büyülü silah zayıf kalır
Zaten ninjalara karşı zayıf olmaısın nedenide bu ninjaların Buffı yok
PvE de zaten o bir işe yaramıyor kraliçe örümcek keserken ben onu atmıyordum onu atana kadar çünkü hp sini dolduruyor Smile
Yani PvP ye yönelik bir skill çokta vurmuyor zaten ama milletin havasını söndürmek zevkli oluyor lol!

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Bunker [ILKER] Ptsi Tem. 12, 2010 11:57 am

SaoL GüzeL Öneri Ancak Bazı Cevaplarım Olacak;
1-+5 taş koyarsak İteme Ekleyemezsiniz..+4 Taş Ekleme Standart Taş Pack İçindedir...
2-90-92 Metininden %89 66 Zirhi Çıkar Asla 70 Silahi Çıkmaz...
3-Yüzüğe Katılıyorum Yol Çekilmiyor.=)
4-Bu maddeyi Anlayamadım Biraz Açıklarmısın ?
5-Öyle Bişi Yapabilirsen Buyur Bizim Sw ye De Yap Very Happy
Dierleride İyi Katılıorum Dewam Et Süpersin...
Bunker [ILKER]
Bunker [ILKER]
Admin
Admin

Level : 155

https://boardatopsamt2.yetkin-forum.com

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Tem. 12, 2010 12:54 pm

ILKER [Admin] demiş ki:SaoL GüzeL Öneri Ancak Bazı Cevaplarım Olacak;
1-+5 taş koyarsak İteme Ekleyemezsiniz..+4 Taş Ekleme Standart Taş Pack İçindedir...
2-90-92 Metininden %89 66 Zirhi Çıkar Asla 70 Silahi Çıkmaz...
3-Yüzüğe Katılıyorum Yol Çekilmiyor.=)
4-Bu maddeyi Anlayamadım Biraz Açıklarmısın ?
5-Öyle Bişi Yapabilirsen Buyur Bizim Sw ye De Yap Very Happy
Dierleride İyi Katılıorum Dewam Et Süpersin...
Hmm peki bunları bilmiyordum bom

4-Attayken falan biri vurunca skill atınca karakter yerinde durmuyor hareket ediyor ve böylelikle yürümenin engellendiği yerlere giriliyor ben bir kere başka bir özelde demircinin arkasındaki binaya kadar girip serbeste çekip millete kılıç darbesi yedirmiştim lol! karakter atınca bazen düzeliyor ama bazen düzelmiyor neyseki yanımda geri dönüş vardı oda olmasa kalacaktım zorda kalmamak için oralara girilmesi engellene biliyorsa engellenirse güzel olur afro

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Bunker [ILKER] Ptsi Tem. 12, 2010 1:06 pm

oKéé .. Şimdi AnLadim SaqoL moD. ' um DikkaTin İçin İlqiLencez...[u]
Bunker [ILKER]
Bunker [ILKER]
Admin
Admin

Mesaj tarafından IronHazze Ptsi Tem. 12, 2010 4:14 pm

Very Happy Fire Sen Anlamadın Galiba adamlar Ws de atmior büyüyü serbest alip büyü atıp sehrin icine kaciolar simdi anladınmı?

IronHazze
Yarı-Professional
Yarı-Professional

Level : 45

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Tem. 12, 2010 4:22 pm

Biliyorum ya büylü silahın zevki orda Very Happy
Bende yaptım birkaç kere büyülü silah çarımla açıkçası Smile
Bunun için serbeste çekmenin kaldırılması lazım o da zor..
Pk açabilirsin buna engel yok Wink

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Bunker [ILKER] Ptsi Tem. 12, 2010 4:27 pm

xD pK aÇmak Ban Seßeßi deiL diR.. pK Açıo Bize Vuruo ßanLa DiyenLerde War xD Very Happy[u]
Bunker [ILKER]
Bunker [ILKER]
Admin
Admin

Mesaj tarafından BadPeopLex Çarş. Tem. 21, 2010 5:10 pm

Serverin zorlugu 2 kat daha artar:D

BadPeopLex
Mod-Adayı