ATOPSAMT2 | Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FireNova küfür,hile,ticaret bugı arşivi

FireNova küfür,hile,ticaret bugı arşivi Empty FireNova küfür,hile,ticaret bugı arşivi

Mesaj tarafından Misafir Paz Tem. 11, 2010 9:10 pm

Bu arşivde şu an elimde 3 tane ss var resimlerimin arasında resimlerime kirlilik katmasın diye ss çekmiyordum bir ara neyse daha sonra yeni eklemelerim elbette olacaktır Smile

Bu öldükten sonra ticaret atıp beni buga sokan adam bu yasak diye biliyorum
FireNova küfür,hile,ticaret bugı arşivi 0710143009

Bu da zaten belli savaşçıya bak kutsama karanlk koruma falan bildiğin skill hack onun yüzünden ban yemek istemediğim için ss yi alıp çıktım kuleden evet yeni bir öneri çıktı kulede gruptan çıkılsın onun yüzünden bende banda aradan kaynamam umarım bounce

FireNova küfür,hile,ticaret bugı arşivi 0710102737

Buda yine skill hack güçlü bedenle hava kılıcı basmış burdada zaten onu gördükten sonra şansıma küsüp kuleden çıktım pale
FireNova küfür,hile,ticaret bugı arşivi 0710110439

Umarım grupça ban kulede yoktur çünkü kulede gruptan çıkamıyoruz ve banlanmadan kalmasın diye ss almak zorundaydım yani ss almasam o azraili skill hackiyle kescekti ama artık kesemez banlanacak Smile
Yeni eklemeler yapabilirim Şayet oyunda küfreden biri görmek zor değil @

En son FireNova tarafından Paz Tem. 11, 2010 9:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Misafir
Misafir

FireNova küfür,hile,ticaret bugı arşivi Empty Geri: FireNova küfür,hile,ticaret bugı arşivi

Mesaj tarafından Misafir Paz Tem. 11, 2010 9:11 pm

Bu arada bu forumda resmin t am boyutu çıkmıyor bir dahakine küçültüpte koyarım nasıl olsa hile anlaşılıyor o yeter şimdilik Smile

Misafir
Misafir

FireNova küfür,hile,ticaret bugı arşivi Empty Geri: FireNova küfür,hile,ticaret bugı arşivi

Mesaj tarafından Misafir Paz Tem. 11, 2010 9:12 pm

pardon son ss de anlaşılmıyormuş onu küçültüp koyayım tekrar

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Paz Tem. 11, 2010 9:14 pm

Şu forudma ss konusu düzelse iyi olur o kadar küçüldüki nerdeyse nickler okunmayacak ve hala tam çıkmıyor

Misafir
Misafir

- Similar topics