FireNova küfür,hile,ticaret bugı arşivi
1 sayfadaki 1 sayfası
FireNova küfür,hile,ticaret bugı arşivi
Bu arşivde şu an elimde 3 tane ss var resimlerimin arasında resimlerime kirlilik katmasın diye ss çekmiyordum bir ara neyse daha sonra yeni eklemelerim elbette olacaktır
Bu öldükten sonra ticaret atıp beni buga sokan adam bu yasak diye biliyorum
Bu da zaten belli savaşçıya bak kutsama karanlk koruma falan bildiğin skill hack onun yüzünden ban yemek istemediğim için ss yi alıp çıktım kuleden evet yeni bir öneri çıktı kulede gruptan çıkılsın onun yüzünden bende banda aradan kaynamam umarım
Buda yine skill hack güçlü bedenle hava kılıcı basmış burdada zaten onu gördükten sonra şansıma küsüp kuleden çıktım
Umarım grupça ban kulede yoktur çünkü kulede gruptan çıkamıyoruz ve banlanmadan kalmasın diye ss almak zorundaydım yani ss almasam o azraili skill hackiyle kescekti ama artık kesemez banlanacak
Yeni eklemeler yapabilirim Şayet oyunda küfreden biri görmek zor değil
Bu öldükten sonra ticaret atıp beni buga sokan adam bu yasak diye biliyorum
Bu da zaten belli savaşçıya bak kutsama karanlk koruma falan bildiğin skill hack onun yüzünden ban yemek istemediğim için ss yi alıp çıktım kuleden evet yeni bir öneri çıktı kulede gruptan çıkılsın onun yüzünden bende banda aradan kaynamam umarım
Buda yine skill hack güçlü bedenle hava kılıcı basmış burdada zaten onu gördükten sonra şansıma küsüp kuleden çıktım
Umarım grupça ban kulede yoktur çünkü kulede gruptan çıkamıyoruz ve banlanmadan kalmasın diye ss almak zorundaydım yani ss almasam o azraili skill hackiyle kescekti ama artık kesemez banlanacak
Yeni eklemeler yapabilirim Şayet oyunda küfreden biri görmek zor değil
En son FireNova tarafından Paz Tem. 11, 2010 9:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir- Misafir
Geri: FireNova küfür,hile,ticaret bugı arşivi
Bu arada bu forumda resmin t am boyutu çıkmıyor bir dahakine küçültüpte koyarım nasıl olsa hile anlaşılıyor o yeter şimdilik
Misafir- Misafir
pardon son ss de anlaşılmıyormuş onu küçültüp koyayım tekrar
Misafir- Misafir
Şu forudma ss konusu düzelse iyi olur o kadar küçüldüki nerdeyse nickler okunmayacak ve hala tam çıkmıyor
Misafir- Misafir
Similar topics
» Küfür Eden Çocuklar Arşivi 2
» SS falan alinmaz ama bu adamda %100 hile var!
» Lonca savasında Hile kullanımı
» Küfüre Eden Çocuklar Arşivi
» Ninjely hile
» SS falan alinmaz ama bu adamda %100 hile var!
» Lonca savasında Hile kullanımı
» Küfüre Eden Çocuklar Arşivi
» Ninjely hile
1 sayfadaki 1 sayfası