Küfüre Eden Çocuklar Arşivi
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
YaR- Mod-Adayı
Level : 131
Rep puanı : 0
Geri: Küfüre Eden Çocuklar Arşivi
Sanırım onları buradan göndericen http://www.atopsamt2.com/Ticket/index.htm
Misafir- Misafir
Yok Burdanda Kontrol Edebilirim...Burayada Koyabilirsiniz Yeni Açıcagım "Resimler,Videolar ve Uploadlarınız" Forumuna da koyabilirsiniz.İlginiz İçin Teşekkürler "YaR"...
Konuylada İlgilenicem (Ban) Merak Etmeyin... Resimleriniz, Ve SS leriniz Bekliyorumm..
Konuylada İlgilenicem (Ban) Merak Etmeyin... Resimleriniz, Ve SS leriniz Bekliyorumm..
Gm sen Böle ss lere göre ban yapiorsun ama oyunu kontrol edionmu milletin ss aliorlar kendi ss lerini koymuolar bn bu sw deki küfür edenlerin ss lerini alsam sw de 1 kisi bile kasmaz sna bunu söliiimmm ve böle seye katlanamam sw bırakıorm ßy
IChanser- Uye
Level : 20
YaR Senin küfürlerinide gördük onlari da alsana
IChanser- Uye
YaR aL Sw yi Hadi Neyse..
IChanser- Uye
Bide Adam oL Warlık Falan Ters Buda Küfür SayiliR Hadi BanLa YaR ı
IChanser- Uye
Ey benim akilli kardesim okadar küfür ediosun diyorsun oyundan birisi YaR veya YaR2 den küfür ss si koysun buraya 1 sn beklemicem direk oyunu bırakıcam. Senin gibi çocukların oyunun bokunu çıkarmalarını hiç istemiyorum. Sarılardan sırf mavilerden küfür yediği için mavilere geçmeyen arkadaşlarım var. Oyundakilere elimden geldigince yardımcı olmaya çalışıyorum ve başka ülkedekiler bizim ülkeyi basmaya geldiklerinde bana vurmuyorlar bile bunun nedenini hiç düşündünmü Sırf sersemletmeli itemim olduğu için aileyi küfürlerine karıştıracak kadar aciz bir varlıksın. ! Reel hayatta başarılar.
YaR- Mod-Adayı
YaR 1.cisi Sen Malmısın Reel deil Real 2 Kendini Cümlelerinle Büyük Göstermeye Calısma 3 Sen anca Gm Ye yalakalanabilirsin 4 Sen Aslında eziqin birisin 5 Senin 1 aciqini yakalayip seni banlatacam 6 niye küfür ettqimizi düsündünmü bak bakalım varlık diorsun aciz diorsun sen bizi küfür etmeye zorluosun bu yüzden sucu kendinde ara 7 qm bunu da banlamalısın aciz varlık dior buda normalde bir küfürdür 8 eqer cenen kapandiysa sus ve eziqliqine dewam et hade bb ezq hayatinda basarilaR...
IChanser- Uye
1. Reel mi real mi olduğunu önce bil öyle gel bari kendini rezil etmeden once googleye Reel yaz
2. Cümlelerim beni senin karşında büyük gösteriyorsa o senin küçüklüğündür cümle kurmayı bilen herkez yazdıkalrımı yazabilir..
3. Gm nin bana şimdiye kadar oyun içerisinde ne faydasi olmuşki ben ona yalakalık yapayım. Kendisine oyunda hesabım bugda kadıgı ıcın attıgım pm hariç hiç pm atmışmıyım bir sor istersen..
4. Ben aslında ezik biriyim haklısın ama seni 11-1 yenicek kadar güçlüyüm .
5.Bir küfürümü görürsen 1 sn durma ss al. Kendim hesabımı silicem.
6.Aciz ve varlık kelimelerini bana ettiğin küfürlerden sonra söylediğimin farkındasın heralde ? Oyunda bir kişiye durduk yere varlık dediysem buyursun burda yazsın.
7.Gm beni sana aciz dedim diye banlayacaksa zaten oynamanın bir anlamı yok beni tanıyan tanır allaha şükür herkezle iyi geçinmeye çalışıyorum.
Adminden ricam Konuya kilit ! Yoksa küfürle kendilerini tatmin eden arkadaşlar daha bu konuyu uzatırlar...
2. Cümlelerim beni senin karşında büyük gösteriyorsa o senin küçüklüğündür cümle kurmayı bilen herkez yazdıkalrımı yazabilir..
3. Gm nin bana şimdiye kadar oyun içerisinde ne faydasi olmuşki ben ona yalakalık yapayım. Kendisine oyunda hesabım bugda kadıgı ıcın attıgım pm hariç hiç pm atmışmıyım bir sor istersen..
4. Ben aslında ezik biriyim haklısın ama seni 11-1 yenicek kadar güçlüyüm .
5.Bir küfürümü görürsen 1 sn durma ss al. Kendim hesabımı silicem.
6.Aciz ve varlık kelimelerini bana ettiğin küfürlerden sonra söylediğimin farkındasın heralde ? Oyunda bir kişiye durduk yere varlık dediysem buyursun burda yazsın.
7.Gm beni sana aciz dedim diye banlayacaksa zaten oynamanın bir anlamı yok beni tanıyan tanır allaha şükür herkezle iyi geçinmeye çalışıyorum.
Adminden ricam Konuya kilit ! Yoksa küfürle kendilerini tatmin eden arkadaşlar daha bu konuyu uzatırlar...
YaR- Mod-Adayı
hade hade uza ezq benim taklitimi yapmaya calisio ezq 2.ci kuralim hayla gecerli kendini büyük gösterio ve hayla gm ye yalakalanior..
IChanser- Uye
Real İngilizce versiyonudur Türkçe ye ''Reel'' olarak geçmiştir
Tartışmayıda bitirin admin girse kilitliycek zatende yok şu an forumda
Tartışmayıda bitirin admin girse kilitliycek zatende yok şu an forumda
Misafir- Misafir
(((: Arkadaş cümle kurmayı bilmiyor sanırım bende karak verdim artık yalakaligi birakicam gm nin cok itemini aldım yeter bukadar
YaR- Mod-Adayı
sonucta gercek yazilis real dir okunus reeldir Bi önce bil öle qeL
IChanser- Uye
:D arkadasım türkçede reel bana okuma 2 dk de ispat edim matematikdeki reel sayilar anlamı ney gerçek sayılar Algilaman için yeterlimi ?
YaR- Mod-Adayı
matamatikle türkceyi karistirior slk
IChanser- Uye
1 sayfadaki 1 sayfası